Російська армія планує знищити артилерією Шебекіно, - ГУР Міноборони

Напруга навколо Шебекіно у Бєлгородській області продовжує наростати. Українська розвідка перехопила телефонну розмову росіян. Вона свідчить, що Росія прагне знищити місто артилерією, передають Патріоти України.

Загарбники продовжують втрачати контроль над ситуацією у самій Росії. Тож, вони можуть вдатися до чергової провокації, наголошують в українській розвідці.

Місцеві кажуть про удари артою

Серед місцевих мешканців уже активно поширюється інформація. Мовляв, російські військові планують здати Шебекіно. Причому зробити з нього пастку для добровольців з РДК і легіону "Свобода Росії", накривши місто артилерією.

"Та, така інформація... Ну 50 на 50. Як сказали, наші п***раси збираються здати Шебекіно... виходить, їх (добровольців – ред.) хочуть запустити в місто, а потім артилерією роз***дячити все місто", – зауважив один чоловік.

Він додав, що слід забрати все цінне з помешкань. І наголосив, що попередив, що такого роду інформація є. Звернімо увагу, що перехоплення українською розвідкою розмови може вплинути на плани ворога. Цілком імовірно, що росіяни не робитимуть цієї провокації. Якщо ж ні, то це буде демонстрація того, що окупанти готові для досягнення власних цілей загрожувати життю своїх же громадян.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...