Російська армія цілеспрямовано вдарила по навчальних закладах Краматорська і Миколаєва (фотофакти)

Початок нового навчального року в Україні залишається під великим питанням через загрозу життям малечі

 Російські військові завдали ракетних ударів по Краматорську та Миколаєву, поціливши у навчальні заклади. Про це повідомили міський голова Краматорська Олександр Гончаренко та міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передають Патріоти України.

Пряма мова Гончаренка: "Ранковий удар по Краматорську. Окупанти продовжують нищити наші освітні заклади. За попередньою інформацією, обійшлося без жертв"

Пряма мова Сєнкевича: "Рашисти повторно обстріляли нашу Могилянку. Знову дві ракети С-300. На місці працюють аварійні бригади та комунальні служби".

Чорноморський національний університет імені Петра Могили після обстрілу


Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...