​Російська навала: За добу Путін втратив близько 800 солдатів, - оперативні дані Міноборони

Станом на 3 ранку 25 лютого втрати особового складу Росії становлять орієнтовно 800 осіб. Такі дані оприлюднила заступник міністра оборони України Ганна Маляр, яку цитує Міноборони, зазначають Патріоти України.

Також окупант втратив 130 бойових броньованих машин, понад 30 танків, 7 літаків і 6 гелікоптерів.

Раніше повідомлялося, що Військово-морські сили Збройних сил України продовжують бойові дії у південно-західній частині Чорного моря проти російських військ.

Водночас певні сили та засоби були передислоковані на оборону Києва.

Крім цього, повітряні сили ЗСУ відштовхують авіаудари противника, ведуть постійну розвідку з використанням БПЛА, завдають ударів по колонах окупаційних військ у районах Нової Збурівки, Куп'янська, Нової Каховки та ворожих повітрянодесантних військ під Гостомелем.

Внаслідок бойових дій на деяких дільницях угруповання Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях відновили позицію на передовій.

У зоні відповідальності відокремлених підрозділів ворог намагається вбити у бойові формування наших військ на глибину баз взводів.

Як повідомляв «Главком», президент Володимир Зеленський 24 лютого підписав указ «Про загальну мобілізацію в Україні». Вона буде проводитися протягом 90 днів.

Нагадаємо, обстріл розпочався о 5 ранку 24 лютого, коли розпочався спеціальний виступ російського президента.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...