"У Херсонській області чудові речі відбулися... так нахабно кілька разів за добу, вдень":: Українська авіація завдала наймасовішого удару по росіянах, – Арестович

Масовані нальоти українських штурмовиків свідчать, що артилерія ЗСУ вже знищила російську ППО на цій ділянці фронту

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович стверджує, що ВПС ЗСУ завдали наймасовішого удару по позиціях російських окупантів у Херсонській області. Про це він сказав в ефірі програми "Фейгін Live", передають Патріоти України.

"У Херсонській області чудові речі відбулися сьогодні. Наша авіація по щільності ударів показала щось, що ми не бачили за всю цю війну. Там приблизно 8-10 літаків в одному нальоті було за раз, і не один наліт був.

Знаючі люди кажуть, що російське ППО або взагалі вже не працює на Херсонську область, або дуже обмежене у своїх можливостях, що безумовно стало результатом ударів по них і по місцях, де вони зберігають боєприпаси", - заявив Арестович.

"Такого масованого нальоту я не пригадаю за всю історію цієї війни. Чесно кажучи, з нашого боку, так нахабно 4-5 парами кілька разів за добу, вдень. А авіація, як ми розуміємо, це дуже серйозний і потужний вид збройних сил, який сильно перевищує за бойовими можливостями артилерію", - заявив Арестович.

"Якщо таке триватиме хоча б кілька днів, там стане дуже сильно погано російському угрупованню", - зазначив він.

Також він сказав, що за деякими відомостями, поки без підтвердження, українські літаки завдавали ударів по лівому березі Дніпра в Херсонській області. "Традиційно обробляється район Нової Каховки та Берислав. Хоча дісталося Олешкам і Чорнобаївці", - сказав він.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...