Російська пропаганда визнала втрату лише одного "гібрида": З'явилося відео ліквідації великої групи російських окупантів у районі Горлівки

у месенджері Telegram на каналі «Третя Сила/THE 3rd FORCE» оприлюднили кадри знищення великої групи окупаційних сил Росії у районі Горлівки в лютому 2021 року, зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що відео з безпілотника, котрий вочевидь корегував дії захисників України, було зроблено 20 лютого 2021 року у районі Горлівки. БПЛА в подробицях зафіксував наслідки, зафіксувавши багато тіл ворогів.

За інформацією автора публікації вказується, що це найманці начебто самі здійснили артилерійський обстріл своїх позицій заради звинувачень українських військових в порушенні мінських домовленостей.

На ресурсі «Третя Сила/THE 3rd FORCE» розповідається, що військові України захопили дрон бойовиків на якому була зафіксована ця подія.

«Наша сторона зафіксувала та придушила ворожий дрон mavic 2 zoom, яким противник корегував самообстріл. Квадрокоптер вдалось посадити та дістати з нього багато цікавої інформації», йдеться у повідомленні.

Також, ймовірно, що на відео не артилерійський обстріл, а підриви керованих вибухових пристроїв, які там були встановлені заздалегідь.

Окупаційні сили Росії офіційно підтвердили тільки одну втрату 20-го лютого 2021 року у районі Горлівки.

21-го лютого окупаційні сили Росії у свої повідомленнях вже Горілку та свої втрати не згадують.

Штаб Операції обєднаних сил 20-го лютого 2021 року повідомляв тільки про обстріли позицій Збройних сил України.


Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...