Російське командування вже втекло з Кремінної, після звільнення міста можливі два сценарії, - глава Луганської ОВА

Російське командування залишило окуповану Кремінну Луганської області на тлі інтенсивних боїв на місто. Втекли також цивільні росіяни, які приїжджали туди на роботу, інформують Патріоти України.

Як заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, звільнення Кремінної відкриє ЗСУ шлях на Старобільськ, або в напрямку Рубіжного та Сєвєродонецька.

За його даними, військове керівництво окупаційної армії перемістилося до інших захоплених населених пунктів, а цивільні росіяни повертаються в РФ. "Якісь роботи, які були навіть розпочаті, вони всі зараз заморожені. Місцевим жителям відповідають прямим текстом, що "зараз прийдуть ваші н*цики, і вони вам усе доремонтують", – поділився Гайдай.

За його словами, у ЗСУ буде мінімум два варіанти розвитку бойових дій після деокупації Кремінної. Вони зможуть просуватися далі на Старобільськ – головний логістичний центр області, або допомогти Бахмуту та піти в напрямку Рубіжного та Сєвєродонецька, "розколовши" угруповання РФ.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...