Російські десантники покинули свого пораненого командира помирати під Києвом (фото)

Російські десантники під час боїв під Києвом покинули помирати свого пораненого командира. Про це у фейсбуці повідомив Антон Колумбет, інформують Патріоти України.

"Він був командиром, і скоріше за все мав серйозну прихильність особового складу - інакше б його просто кинули на місці. Але його тягнули - довго, дуже довго. Безкінечно довго по міркам нічного пекла, яке тоді вшлатувала елітним російським дєсантам звичайна українська піхота.

Спочатку його тягнули на імпровізованих ношах з дошки та двох калашматів. Потім поклали на звичайну садову тачку і покатили - по камінню, ухабам та битій дорозі. Йому було дуже боляче.

Його замотали як змогли, нашвидкоруч, в темряві, і тільки тоді побачили що окрім голови і тіла у нього пробиті ноги. І тоді його кинули повільно вмирати на цій тачці. Підклали йому під голову подушку - наче вибачились. Кинули - і пішли ловити вогонь наших військ, драпаючи. А він лишився доходити в холодній ночі. Він хотів пити, йому було страшно, і йому було дуже, дуже боляче. Недостатньо боляче", - йдеться у дописі.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...