Російські еліти готуються до громадянської війни і вже "показують ікла": Піонтковський назвав ознаки

Російським елітам начхати на результати війни проти України, адже вони вже готуються до громадянської війни всередині РФ - за величезний перерозподіл власності. Таку думку російський опозиціонер та публіцист Андрій Піонтковський висловив в інтерв’ю телеведучій Наталії Мосейчук, передають Патріоти України.

Він навів аргументи того, що в Росії готуються до громадянської війни. "Зверніть увагу, ростуть, як гриби після дощу, приватні армії в Росії. Армія Пригожина, армія Кадирова, і навіть міністр оборони Шойгу – це маячня якась – кличе свою приватну армію. Днями ось найбільший мільярдер, "гаманець" Путіна Тимченко теж створив свою армію. Вони готуються до іншої війни, до громадянської. Вони розуміють, що війна в Україні програна і почнеться величезний перерозподіл власності", – прогнозує Піонтковський.

Водночас він зазначив, що ця нова громадянська війна в Росії буде не ідеологічною, як це було 1917 року – між "червоними" і "білими".

"Це буде війна між групами бандитів, що боротимуться за величезні безгосподарні трильйонні шматки власності. Ось для цього вони створюють свої армії. Для цього Пригожин безкарно називає найбруднішою лайкою начальника Генерального штабу", – пояснив опозиціонер.

"Їм вже начхати на результат війни з Україною. Вони зрозуміли, що вони цю війну програли. Вони вже готуються, вони вже беруть участь, показують один одному ікла в цій новій громадянській війні за переділ власності всередині того, що залишиться від Росії", – наголосив публіцист.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...