Російські контрактники та ФСБшники влаштували перестрілку в Херсоні, є загиблі та поранені

У червні російські військові та працівники ФСБ влаштували стрілянину в одному з кафе тимчасово окупованого Херсона. Троє з них загинули. Про це повідомляє Yahoo News з посиланням на звіт Слідчого комітету РФ про інцидент, який опинився у розпорядженні журналістів, передають Патріоти України.

Перестрілка сталася 19 червня близько 20:00. Троє ФСБшників – Ігор Якубинський, Сергій Привалов та Д. А. Бородін – увійшли до кафе на проспекті Ушакова. У закладі вже випивали російські контрактники – сержант Сергій Обухов та молодший сержант Ігор Судін із восьмого артилерійського полку ЧФ РФ.

ФСБшники нібито дорікнули окупантам за пияцтво у формі та зі зброєю. Обухов у відповідь вистрілив із пістолета в підлогу. ФСБшник Привалов спробував вихопити пістолет, а Судін відкрив вогонь з Ак-74 – Якубинський та Привалов відкрили вогонь у відповідь.

Внаслідок перестрілки загинули контрактник Обухов, ФСБшники Привалов та Якубинський. Бородіна та Судіна госпіталізували до шпиталю в Севастополі. Ще один ФСБшник, ім'я якого не розкривається, втік з місця перестрілки.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Наразі знищено лише один: Російські "танки-черепахи" можуть бути проривниками, це небезпечний момент, - Forbes

вівторок, 23 квітень 2024, 9:45

На фронті все частіше фіксують дивні російські танки з "панцирами". Т-72 із широкою захисною бронею зверху отримали назву "танки-черепахи". Ймовірно, їх можуть використовувати для розмінування. Як пише Forbes, усі помічені "танки-черепахи" належать 5-й...