Російські курсанти льотних училищ тренуються стріляти по прикордонню України - частина ракет падає на території РФ

Країна-агресор Росія змушує курсантів льотних училищ стріляти по території України. Курсанти-пілоти проводять практичні стрільби з вертольотів ракетами по Сумській області. Про це повідомили у Центрі національного спротиву, передають Патріоти України.

Як зазначається, ворог став відчувати нестачу пілотів і тому заохочує молодих курсантів. За даними ЦНС, такі практичні стрільби некерованими ракетами курсанти почали проводити у серпні 2023 року. Водночас через те, що вони мають низький професійний рівень, частина ракет влучила по об'єктах на території країни агресора.

"Фактично окупанти готують учорашніх підлітків до війни проти України та змушують їх тренуватися на мирному населенні, навмисно надаючи їм некеровані ракети", – йдеться у повідомленні.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...