Російські медики були безсилі: Головного засекреченого підводника РФ вбив коронавірус

Олексій Бурілічев помер 25 листопада в Москві, йому було 62 роки.

Помер самий засекречений підводник Росії, герой Росії, віце-адмірал Олексій Бурілічев. Про це повідомляє РІА "Новости" з посиланням на джерела, передають Патріоти України.
Бурілічев помер 25 листопада в Москві, йому було 62 роки. Він перебував на лікуванні у військовому госпіталі, у нього була підозра на коронавірус. Причина смерті не уточнюється.
Уродженець Ленінграда Олексій Бурілічев закінчив Вище військово-морське училище імені Фрунзе і служив на атомних підводних човнах Північного флоту. З 1992 по 1996 рік командував атомним підводним човном К-461 "Вовк", яка патрулювала рубежі в віддалених районах Атлантики. Саме її екіпаж виявив нову американську субмарину з балістичними ракетами. Пізніше "Вовк" довго таємно стежив за нею. За це Бурілічев отримав звання Героя Росії.

З жовтня 2005 року і до кінця життя він очолював головне управління глибоководних досліджень Міноборони Росії - один з найбільш засекречених підрозділів російської армії.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....