Російські міни роблять свою чорну справу: У морі підірвався балкер, котрий віз зерно з України

У Чорному морі підірвалося торговельне судно, яке перевозило зерно. Ймовірно, балкер Georgia S натрапив на морську міну, повідомляє Reuters. Судно отримало незначні ушкодження. Балкер йшов із порту Південний під прапором Ліберії з вантажем пшениці. На міну судно натрапило біля узбережжя України.

Джерело в українському уряді повідомило, що, ймовірно, судно потрапило на плаваючу морську міну.

У п'ятницю судно востаннє прямувало до румунського порту Констанца. Грецька компанія Seagate Navigation, яка була вказана як менеджер судна, поки не прокоментувала інцидент.

Первісно суденця-камікадзе перетворили на потужні штурмові платформи прибережних баз та укріплень: Глава СБУ підтвердив, що дрони Sea Baby оснастили "Градами"

четвер, 23 травень 2024, 18:37

Ворог вже відчув міць нової зброї на дніпровських лиманах, отримавши удари з "надійного тилу", як гадали. Голова Служби безпеки України Василь Малюк підтвердив, що морські дрони Sea Baby оснащені реактивними системами залпового вогню (РСЗВ) "Град". Про...

Ухилянти найвищого калібру: Стефанчук оцінив нову спробу його колег по владі запровадити платну бронь від мобілізації

четвер, 23 травень 2024, 18:15

Частина заможних і впливових громадян не хоче змиритись з тим, що згідно з дійсним законодавством мусить на рівних з усіма нести почесний тягар захисту Батьківщини. І знаходить можливості ініціювати запровадження майнового цензу знов і знов. Фото: Русл...