Російські "мобіки" отримують пістолети і кулемети часів Сталіна і не стримують емоцій. Перехоплення

Російських мобілізованих оснащують застарілою радянською зброєю часів Сталіна. Крім того, в рядах "мобіків" - суцільно особи з алкогольною залежністю, які в нетверезому стані нерідко вбивають одне одного. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови окупантів, яке надало хакерське угруповання "Фронтові розмови окупантів", передають Патріоти України.

"73-го року автомати. Кулемети 60 якогось, взагалі г***о, на**й. Взагалі 5.45 (калібр патронів. – Ред.), б***ь. "Пльоткі" (снайперська гвинтівка Драгунова. – Ред.) ї**ти їх. Пістолети командирам, дивлюся, – 53-й рік, 56-й рік, це взагалі п****ць. З озброєнням – шляпа повна", – обурився військовий РФ.

Він також поскаржився на контингент мобілізованих: щодня з ранку на гауптвахту потрапляють по 2-3 особи. Крім того, в їхніх лавах процвітає пияцтво, що призводить до плачевних наслідків:

"Тут набрали контингент – які на**й воїни? Алкаші, на все життя, зібрали з усіх щілин. Ось я і боюся, втечуть вони – пів біди, а так як би вони ніякого лиха не наробили, зі зброєю поїдуть, це страшна річ.…У нас тут 6-та поруч учебка, там два трупи за вечір, нах…й. Нах****лись, одне одного перех**рили, коротше". Увага! Відео містить ненормативну лексику!

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...