Російські офіцери почали розстрілювати своїх солдатів, щоб змусити їх наступати на Україну

Командири солдатів армії РФ не можуть підняти бойовий дух свої підлеглих і навіть вдаються до вбивства. Про це свідчить листування командира полку загарбників, який воює під Ізюмом на Харківщині, яку викрила і оприлюднила СБУ, передають Патріоти України.

"Мої почали дуже боятися. Всі безсилі. Ні морально підняти їх не можу, ні фізично. Навіть розстрілюю", - скаржиться окупант. У голосових повідомленнях окупант детально розказує, як йому надокучила війна і як він невдоволений "новим поповненням".

"Тут всі деморализовані повністю. В ротах залишилось по 10-15 людей у кращому випадку. На доукомплектування відправили молодих, приблизно 60 осіб… З них половина - боягузи, бл*дь, панікери", – розповідає він.

Зрештою, зізнається, що такі ж настрої і в офіцерів. Тому окупант живе мріями про повернення додому. "Додому: дітей, дружину обійняти. А потім – до бл*дів! Щоб було багато-багато, куча бл*дів, і більше нічого не хочется", – сказав росіянин.

В СБУ зазначили, що маючи такі "сімейні" цінності – не дивно, що окупанти чинять звірства в Україні. "Але вони відповідатимуть за все", - підсумували у спецслужбі.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...