Російські окупанти на Донбасі поранили українського захисника

Донбас

Російські найманці від початку доби 16 листопада дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, чотири з яких з використанням забороненого озброєння. Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення. Про це інформують у штабі Об'єднаних сил, зазначають Патріоти України.

Обстріли зафіксовані поблизу Мар'їнки, Причепилівки, Новотошківського, Травневого, Новоолександрівки, Новозванівки та Муратового.

Стріляли окупанти з мінометів калібру 82 мм та 120 мм, автоматичних станкових гранатометів, артилерії калібрів 122 мм і 152 мм, гранатометів різних систем, великокалібернихкулеметів та іншої стрілецької зброї.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт безпілотного літального апарату, ймовірно типу "Орлан-10", з перетином лінії зіткнення.

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїну надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний", - розповіли у штабі.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...