Російські окупанти на Донбасі пустили в хід важку артилерію і міномети

За минулу добу, 10 липня, ворог обстріляв позиції українських військових 11 разів. При цьому окупанти пустили в хід важку артилерію, протитанковий ракетний комплекс, міномети та іншу заборонену зброю, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу штабу ООС.

У районі Миронівського росіяни застосовували артилерійські системи калібру 122-мм. А у Водяному (біля Донецька) обстрілювали позиції українських військових з мінометів 120-го калібру.

У районі Водяного на Приазов'ї бойовики двічі здійснювали обстріли з артилерійських систем калібру 122-мм і гранатометів різних систем. У районі Широкиного російські найманці обстрілювали українські позиції з мінометів 82-го калібру.

У напрямку Світлодарська ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го і 82-го калібрів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів.

У районі населеного пункту Піски збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших захисників з мінометів 82-го калібру.

Недалеко від Золотого-4 противник застосовував протитанковий ракетний комплекс.

"Крім того, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 3 прольоти ворожих БПЛА з перетином лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Бойових втрат серед українських воїнів за минулу добу немає.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь.

Також повідомляється, що про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Станом на сьогоднішній ранок обстрілів не було.


Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...

"Давайте спочатку побачимо...": У Байдена різко змінили позицію щодо ідеї спікера Джонсона про допомогу Україні та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 22:27

Адміністрація президента США хоче спершу побачити законопроєкти Джонсона, перш ніж робити остаточні висновки. Білий дім різко змінив позицію стосовно ідеї спікера Палати представників США Майка Джонсон щодо пакета з чотирьох окремих законопроєктів про ...