Російські окупанти на Донбасі вбили захисника України

За минулу добу терористи 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, в результаті чого загинув український військовослужбовець. Про це повідомляє штаб ООС.

У напрямку Авдіївки окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Ворог здійснив дистанційне мінування ПОМ – 2 околиць населеного пункту Мар’їнка, внаслідок чого отримала поранення цивільна особа.

У районі шумів терористи стріляли з 120-мм мінометів, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. У бік Новотроїцького противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...