Російські окупанти на Луганщині натовпом зґвалтували 12-річну дівчинку

Російські окупанти на окупованій території Луганщини вдесятьох згвалтували 12-річну дівчинку. Про це свідчить перехоплена розмова окупантів, яку оприлюднила СБУ, передають Патріоти України.

Так, на записі окупанти розповідають, що їх командування з позицій не випускає в місто через те, що вони займаються зґвалтуваннями.

"Вдесятьох зґвалтували 12-річну дівчинку. Їх знайти не можуть, через що інших не випускають в місто", - розповідає дружині окупант, підрозділ якого дислокується в районі Кремінної. Інших загарбник про подібний випадок розповідає на Донеччині. Тут окупанти зґвалтували жінку.

"Ну коротше, тепер ні в місто, нікуди не виїдемо ... там дезертири, коротше, бабу згвалтували. Або, кажуть, дезертири мобілізовані, або добровольці", - розповідає він. Слід зазначити, що СБУ уже відкрила майже 16 тис. кримінальних проваджень за 438 статтею Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни.


"Не так" висловилися про Путіна: Медведєв назвав уряд Карла III дебілами

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:30

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон закликав Захід "пересидіти" Путіна і зіткнувся з жорсткою реакцією з боку колишнього президента Росії Дмитра Медведєва. Чиновник як чинний заступник голови Ради Безпеки Росії опустився до образ Л...

На Харківщину перекинули резервні підрозділи, - Міноборони України

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:15

На Харківщину перекинули кілька резервних підрозділів для захисту прикордоння, де росіяни з ночі намагаються прорвати оборону. Бої різної інтенсивності тривають на кількох напрямках: на Вовчанському та західніше, у Липецькій громаді, передають Патріоти...