​Російські окупанти накрили Водяне вогнем з гранатометів

Сьогодні від початку доби на Донбасі було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. В результаті обстрілу жоден український військовий не постраждав, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

Ворожий обстріл був зафіксований біля Водяного, що на Приазов'ї. Окупанти відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

Крім того, в Луганській області був виявлений проліт ворожого безпілотника типу «Орлан-10» з перетином лінії розмежування.

«Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм», – йдеться в повідомленні

При цьому наголошується, що українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються режиму припинення вогню.

Зазначимо. що минулої доби бойовики дев'ять разів обстріляли українських бійців з мінометів і кулеметів. На обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Також нагадаємо, що вперше одне з формувань Збройних сил України очолила жінка. Міністр оборони України Андрій Таран підписав наказ про призначення полковника медичної служби, головного інспектора головної інспекції міністерства оборони Тетяни Остащенко на посаду командувача Медичних сил Збройних сил України.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...