Російські окупанти нарешті повернули тіло полковника "Альфи", загиблого під час відбиття атаки диверсантів

Терористи через тиждень після загибелі віддали викрадене з нейтральної смуги тіло офіцера ЦСО СБУ Каплунова

Члени незаконного збройного формування "ДНР" передали українській стороні тіло загиблого в зоні ООС співробітника спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ Дмитра Каплунова. Про це повідомив народний депутат від партії "Голос", ветеран Роман Костенко, зазначають Патріоти України.

"Героя України, полковника Каплунова Дмитра передали нам! Спасибі всім, хто доклав зусиль!" - написав нардеп.

Костенко пропонує розібратися з тим, яким чином тіло загиблого офіцера опинилося в руках ворогів. "Бо є правило: забороняється залишати убитих і поранених товаришів у розташуванні противника", - пояснив він.

Двоє співробітників спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ Денис Волочаєв і Дмитро Каплунов загинули під час виконання бойового завдання в зоні ООС 1 грудня.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...