Російські окупанти остаточно зірвали новорічне перемир'я на Донбасі: Від ворожого обстрілу загинув захисник України

31 грудня внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув український військовослужбовець ЗСУ, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Впродовж минулої доби російсько-окупаційні війська тричі порушували режим припинення вогню.

Поблизу Травневого терористи відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, поруч з Авдіївкою - зі стрілецької зброї, а по позиціях ЗСУ біля Водяного - з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Один український військовослужбовець отримав несумісні з життям поранення внаслідок ворожого обстрілу. Бійці ЗСУ відкривали вогонь у відповідь, щоб змусити російських окупантів припинити обстріли.

Від початку поточної доби, 1 січня, терористи "Л/ДНР" також тричі вже відкривали вогонь. Поблизу Широкиного окупаційні війська гатили по позиціях ЗСУ з автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поруч з Новолуганським російські терористи вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а у бік Водяного - протитанкових гранатометів. Внаслідок ворожих обстрілів 1 січня втрат серед особового складу ЗСУ немає.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...