Російські окупанти поранили трьох захисників України. Бійці ЗСУ відповіли

Збройні формування Російської Федерації в черговий раз відкрили вогонь по позиціях військовослужбовців ООС на Донбасі. В результаті обстрілів отримали поранення троє українських захисників, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Так, з початку доби, 17 листопада, з боку бойовиків зафіксовано дев'ять порушень режиму припинення вогню, сім з яких із застосуванням забороненого озброєння.

Один з ворожих обстрілів був виявлений в напрямку Невельського. Окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм.

У районі Новоолександрівки проросійські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 120 мм і станкових протитанкових гранатометів.

При цьому недалеко від Золотого-4 окупаційні війська обстріляли українські позиції двічі, застосовуючи міномети калібру 120 мм і станкові протитанкові гранатомети.

Поблизу населених пунктів Кряківка та Причепилівка ворожі війська здійснили обстріл з артилерії калібру 152 мм.

Водночас у бік Кримського окупанти вели вогонь з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, українські позиції біля Маринки потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм.

Також в Луганській області зафіксовано проліт безпілотника з перетином лінії зіткнення.

"В результаті ворожих дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. Воїнам надано медичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров'я поранених - задовільний", - йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що військові відкривали вогонь у відповідь і змусили бойовиків припинити обстріли.

Нагадаємо, за минулу добу, 16 листопада, 13 разів порушили "тишу" на Донбасі. Внаслідок обстрілів постраждав військовий.

"Ми зараз орієнтовно майже 7 тисяч танків знищили": Черник пояснив, скільки ще Путін може вести війну проти України і де візьме на це кошти

четвер, 28 березень 2024, 17:47

Росія має таку кількість бронетехніки, завдяки якій може воювати проти Україні ще щонайменше два роки. Водночас дуже великий людський ресурс, який Москва може озброїти найпростішою зброєю, дозволить країні-агресорці й далі закидувати фронт великими піх...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...