Російські окупанти повністю залишили Кремінну, над містом майорить український прапор, - голова Луганської ОВА

Росіяни повністю очистили від себе Кремінну, але ЗСУ ще не зайшли в місто, повідомив очільник Луганської ОВА Гайдай, передають Патріоти України.

- Масштабна деокупація Луганщини розпочнеться з Кремінної та Сватового, росіяни вже почали стягувати техніку ближче до цих міст. Основний удар буде саме там. На сьогодні Кремінна повністю пуста - росармія місто покинула. Там майорить український прапор, який підняли партизани. Дещо схожа ситуація у Старобільську, - написав Гайдай.

Він додав, що у Сватовому ситуація трохи інша – російська армія спочатку втекла, але за деякий час повернулася. Гайдай також повідомив, що на окупованих територіях спостерігається дефіцит палива через масштабну втечу окупантів та колаборантів.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...