Російські окупанти скинули бомби з безпілотника на населений пункт біля Маріуполя. Пошкоджено школу

Сьогодні, 5 лютого, терористи контрольованої РФ терористичної організації “ДНР” скинули з безпілотника саморобні вибухові пристрої на територію селища Павлопіль під Маріуполем. Про це повідомив голова Сартанської військово-цивільної адміністрації Олександр Куркчі,, повідомляють Патріоти України з посиланням на Новинам Донбасу.

За його словами, на територію Павлополя близько 12:15 з безпілотника бойовиків було скинуто чотири саморобні вибухові пристрої. Удар було завдано по будівлі школи та житлових приватних будинках на вулиці Молодіжній.

“Два (вибухових пристрої – ред.) потрапили у недіючу школу, пошкодили дах. Два впали поруч із житловим будинком, на будинку пошкоджено два вікна”, – розповів голова ВЦА.

Постраждалих внаслідок атаки немає.

На місці працює слідчо-оперативна група поліції.

Нагадаємо, станом на 11 годину з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поранено одного українського військовослужбовця. Як відомо, 7 грудня 201 року окупанти з гранатомета обстріляли село Травневе, було пошкоджені житлові будинки.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...