Російські окупанти вранці 26 червня смертельно поранили українського воїна


Ворог продовжують порушувати режим припинення вогню на лінії зіткнення. За добу, 25 червня, позиції українських військових обстрілювали 12 разів, також обстріли продовжилися сьогодні вранці, в результаті чого загинув український воїн, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-служба штабу ООС.

У районі Водяного на Приазов'ї, ворог тричі обстрілював позиції Об'єднаних сил з мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

В районі Золотого-4 російські найманці вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У бік Гранітного окупанти відкрили вогонь з мінометів 120-го калібру. А в районі Пісків бойовики тричі обстрілювали позиції ООС з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових, ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Біля Майорська ворог бив по українських воїнах зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі населених пунктів Катиринівка та Авдіївка були зафіксовані прольоти ворожих безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

"БПЛА противника вчасно подавилися засобами РЕБ", - йдеться в повідомленні.

Бойових втрат і поранень серед українських військових за 25 червня немає, проте росіяни сьогодні вранці смертельно поранили українського воїна. Окупанти відкрили вогонь в районі селища Піски і тричі обстріляли позиції ООС з мінометів 120-го калібру і станкових протитанкових гранатометів.

"В результаті обстрілу один український військовий отримав осколкове поранення несумісне з життям", - йдеться в повідомленні.

На ворожі обстріли наші військові відповідали взаємністю.


Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...

Небо стане захищенішим: Остін сказав, скільки літаків F-16 отримає Україна у 2024 році

субота, 27 квітень 2024, 9:44

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, передають Патріоти України. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засіданн...