Російські окупанти вранці 8 квітня смертельно поранили українського військового

На Донеччині з початку поточної доби, 8 квітня, гібридні війська Росії 5 разів порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу один український військовий загинув, повідомляють Патріоти України з посиланням на штаб операції Об'єднаних сил.

Так, противник відкривав вогонь із артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру і стрілецької зброї по позиціях українських військових поблизу Пісків і Водяного, що на Приазов'ї.

"Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям", - повідомили в штабі.

Також бойовики здійснили артилерійський обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Водяне.

"На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь. Українські військовослужбовці й надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню", - додали в штабі.

За вчора противник здійснив 7 порушень режиму "тиші". Зокрема, біля Пісків і Опитного бойовики відкривали вогонь з мінометів 82-го і 120-го калібру, а поблизу Гнутово, Широкіно, Талаківка та Водяне, що на Приазов'ї - гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

В результаті обстрілу один український військові отримав осколкове поранення. Його доставили в лікарню.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...