Російські окупанти вже виїхали з міста, - мер Славутича

Очільник Славутича Юрій Фомічев сказав, що окупанти 27 березня о 15:00 поїхали з міста. Він зазначив, що вони виконали роботу, яку планували, передають Патріоти України.

Фомічев записав відеозвернення. Він розповів, що гуманітарна допомога для Славутича обмежена, але її продовжують надавати. "Вони виконали свою роботу, яку хотіли зробити, перевірили місто. Сьогодні вони завершили це робити і виїхали за межі міста. У місті наразі їх немає. Ми самотужки розв'язуємо свої проблеми", – сказав мер.

Немає поліцейських

Російські вбивці вимагали, щоб у Славутичі не було поліції. Фомічев сказав, що Нацполіція поїхала з міста 25 березня. Наразі у Славутичі патрулюють ветерани МВС з іменною зброєю.

"Долучаємо наших почесних міліціонерів, щоб вони нам допомогли. Ті, хто мають іменну зброю, хто знає, як працювати – формуватимемо свій орган правопорядку. Можливо, попрацюємо з тим, щоб повернулася Нацполіція у форматі охорони правопорядку", – сказав Фомічев.

Справа не тільки у ЗСУ: Плетенчук пояснив, чому росіяни бояться зараз використовувати Кримський міст

вівторок, 7 травень 2024, 21:02

Росіяни не використовують у повному обсязі Кримський міст для військової логістики, адже бояться, що конструкція може не витримати через пошкодження. Про це заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук у вівторок...

Необхідне й сучасне рішення: В Україні створили новий окремий рід військ

вівторок, 7 травень 2024, 20:29

Кабінет Міністрів підтримав проєкт указу президента України Володимира Зеленського, напрацьований Міноборони спільно з Генштабом, про створення окремого роду військ в ЗСУ – Сил безпілотних систем. Про це повідомив міністр оборони Рустем Умєров 7 травня...