Російські окупанти з літака ракетами обстріляли Шосткинський район, - голова Сумської ОВА

Російські окупанти з літака завдали ракетних ударів по Сумщині. Про це повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передають Патріоти України.

"24 травня близько 17 години ворог зі своєї території відкрив вогонь по Есманській та Новослобідській громадах. Близько 20-ї вечора російський літак завдав ракетних ударів по території Шалигінської громади (Шосткинський район)" - зазначив він. За словами Живицького, втрат в обох випадках немає.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 91-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...

Путін готується підняти податки: Війна проти України коштує Росії $300 млн на день, - WSJ

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:59

Щодня на війну проти України країна-агресор Росія витрачає близько $300 мільйонів. До того ж це сума без урахування масштабного переозброєння РФ та санкцій із боку Заходу, передають Патріоти України. . Про це йдеться у статті The Wall Street Journal з...