Російські окупанти за підтримки танка майже захопили позицію нацгвардійців, але потужна атака FPV-дронів блисковично переломили хід бою (відео)

Кадри напруженого штурму позиції «Кріт», яку захищали бійці 4 батальйону «Сила Свободи» бригади Нацгвардії «Рубіж». Відео з’явилося на каналі батальйону, зазначають Патріоти України.

Російську штурмовики, яких прикривав танк, вже підійшли впритул до позиції наших захисників. Ті мусили вже відступати. Однак вчасно надійшла підмога з повітря. FPV-дрони почали полювання за окупантами, а потім знищили й ворожий танк.

У підсумку штурм обійшовся росіянам у 1 танк та 6 солдатів.


Одна образа на двох: Нігер слідом за Малі розриває дипломатичні відносини з Україною

середа, 7 серпень 2024, 0:28

Як повідомляє Міжнародне французьке радіо RFI, у Нігері попередили, що це рішення вступає у силу негайно. Із заявою на телебаченні виступив речник уряду Амаду Абдраман, передають Патріоти України. "Нігер передає це питання до Ради Безпеки ООН з метою в...

Поповнення на підході: У НАТО показали, як тренуються українські пілоти на F-16 у небі Данії (відео)

вівторок, 6 серпень 2024, 21:50

Пресслужба НАТО показала відеоролик, на якому показано навчання українських пілотів на винищувачах F-16, перші з яких вже працюють в українському небі, зазначають Патріоти України. Коротке відео про навчання українських пілотів і техніків винищувачів F...