Російські окупанти завдали по Львову ще одного ракетного удару

Російські окупаційні війська завдали ще одного ракетного удару по Львову. Наразі подробиць немає. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на мера Львова Андрія Садового.

"Ще один ракетний удар по Львову. Оновлюємо інформацію", - повідомив очільник міста на сторінці у Facebook.

Очевидці розповіли РБК-Україна, що чули декілька вибухів. Один зі співрозмовників сказав, що бачив дим.

Декілька годин тому у Львові пролунали декілька вибухів. Пізніше з'ясувалося, що російські війська завдали ракетного удару по промисловому об'єкту, де зберігалося паливо. На ньому спалахнула пожежа. П'ятеро людей отримали поранення.

Зросла кількість жертв російського обстрілу бази відпочинку біля Харкова (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:15

До шести зросла кількість загиблих унаслідок удару російських окупантів 19 травня по базі відпочинку в Малоданилівській територіальній громаді біля Харкова. Про це поінформувала в Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Ран...

Поперлись нагло, на авось: На Покровському напрямку ворог вирішив раптовим броньованим ударом пробити українську оборону (відео)

неділя, 19 травень 2024, 18:05

Російська окупаційна армія не припиняє атакувати на Покровському напрямку для захоплення нових територій. Ворог активно застосовує піхоту та бронетехніку. У свою чергу українські захисники завдають ворогові втрат і зривають спроби прорвати оборону, інф...