Російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі (відео)

Ввечері п'ятниці, 28 липня, у Дніпрі прогриміла серія вибухів, передають Патріоти України.

Як повідомляє кореспондент УНІАН, прогриміло щонайменше два потужні вибухи. Згодом пролунав сигнал повітряної тривоги. Перед цим Командування Повітряних сил попереджало про загрозу застосування балістичних ракет та зліт носія гіперзвукових ракет "Кинджал" МіГ-31 з аеродрому Саваслейка.

Мер Дніпра Борис Філатов натякнув, що росіяни атакували місто. "П@дари", - лаконічно написав Філатов, утримавшись поки від детальних коментарів.

Народний депутат Олександр Бакумов повідомив, що Росія атакувала житлову багатоповерхівку. "Дніпро. Держава - терорист завдала ракетного удару по житловій багатоповерхівці. Оперативно - рятувальні служби почали роботи з врятування людей та ліквідації наслідків. Це воєнний злочин, зухвале порушення законів та звичаїв війни. Виконавці та замовники - воєнні злочинці. І вони будуть покарані", - написав нардеп.

Тим часом у місцевих пабліках з'явилися відео наслідків атаки на будинок у Дніпрі. На кадрах видно, що ракета поцілила у верхні поверхи будинку. Знищено та пошкоджено багато квартир. Даних щодо постраждалих та ймовірних жертв наразі нема.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...