Російські олігархи почули? Пєсков заявив, що в Лондоні "збирається вся шваль, яка крала гроші"

У Лондоні останні 20 років збирається "вся шваль, яка десь накрала гроші", заявив прес-секретар президента країни-терориста Дмитро Пєсков. Також він назвав цих росіян "почесними крадіями", а британську столицю – "оазисом для злочинців", передають Патріоти України.

Цікаво, що Лондон завжди був популярним місцем для залучення капіталу фірмами із РФ, його навіть стали називати "Лондонградом". Саме в цьому місті до введення санкцій Британії проживало більшість олігархів, близьких до Путіна.

"Накрав грошей – в Лондон. Пошана та повага, почесний злодій, сидиш, витрачаєш накрадені гроші. Видавати ніхто не збирається, співпрацювати з нашими правоохоронними органами ніхто не збирається", – заявив Пєсков у ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" 3 квітня.

"Лондонград" та путінські багатії в Англії

Великобританію в ЗМІ давно вже називають "пральною для брудних російських грошей". В англійській столиці проживає та зберігає свої активи велика кількість російських олігархів. Також Британія відома і корупційними розслідуваннями, судовими провадженнями, пов'язаними з РФ.

До рейтингу найбагатших людей Великобританії до війни входило багато мільярдерів із Росії. За даними The Times, до топ-20 найбагатших входили Алішер Усманов (6 місце рейтингу), Роман Абрамович (8), Михайло Фрідман (11) та Герман Хан (20).

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...