Російські пропагандисти заявили, що символ Z придумав Сталін у 1941 році - насправді ним позначено абзац (відео)

Російські пропагандисти намагаються вигадати нові сенси для своєї окупаційної символіки, щоб надати їй більшої значущості. Так, кореспондент телеканалу "Звезда" видав, що символ Z нібито вигадав Йосип Сталін, передають Патріоти України.

Його пропагандист побачив у зверненні диктатора до радянського народу, яке було написане ним від руки на аркуші паперу. Лист датований 3 липня 1941 року. "Дуже символічно зараз виглядає знак Z", – сказав російський журналіст.

Потім він додав, що раніше на письмі схожим символом позначали початок абзацу. Зазначимо, що літери Z, V та O стали символами повномасштабного вторгнення РФ до України. Окупанти малюють їх на своїй техніці, носять шеврони з ними на одязі та на головних уборах, а російські патріоти, які підтримують війну проти українців, наносять цю символіку буквально на все, на що у них вистачає фантазії.

Нагадаємо: раніше російській пропагандистці Маргариті Симоньян відмовили у виданні збірки "фронтової поезії". Причиною відмови стала наявність літери Z у назві збірки. "Це, звичайно, вирок. Нам усім", – обурювалася Симоньян.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...