"Російські танкісти приїхали карати "бандерівців" і раптом потрапили під удари "Панцерфаустів", як у роки Другої світової", - Бутусов (відео)

"Піхота 93-тоі механізованої бригади у день української піхоти відбила російську танкову атаку німецькими гранатометами Панцерфауст. Сходив у сіру зону перед нашими позиціями на сході України, та відзняв новенькі російські Т-72Б3М зразку 2016 року, які розірвало від прямих влучань та вибуху боєкомплекту", - написав журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Двоє російських командирів танків добре помітні у відлетівших баштах, рештки інших членів екіпажей випарувались під час вибухів. Російські танкісти приїхали карати «бандерівців» і раптом потрапили під удари Панцерфаустів, як у роки Другої світової. Блискучий успіх піхотинців 93-і бригади, здобутий у дуже складних умовах, за рахунок сміливих та нестандартних дій, які гідні найвищих нагород Украіни".

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...