"Російські танки бездоганно горять": Подоляк особисто подякував творцю "Байрактарів" (фото)

Радник глави ОП Михайло Подоляк зустрівся з творцем бойових дронів, які ЗСУ активно застосовують проти російської техніки, Халуком Байрактаром. Про це Подоляк написав у Twitter, виклавши спільне фото з Халуком Байрактаром, передають Патріоти України.

Він назвав турецький дрон – "суперзброєю" у руках наших військових. "Російська бронетехніка бездоганно горить у наших чудових полях. І горітиме далі. Бо "Байрактари" ідеально вирішують будь-які завдання – непомітно, страшно, руйнівно. Завжди буду вдячний автору та батькові суперзброї, за те, що ми переможемо", - висловився радник глави ОП.

Наразі ЗСУ активно використовують турецькі БПЛА у боротьбі з технікою окупантів. За словами головнокомандувача Валерія Залужного, на складах немає жодного вказаного дрону – все у захисників.

"Байрактари" розосереджені по аеродромах і виконують завдання, у тому числі бойові. Перші турецькі БПЛА Україна отримала у 2019 році, а у лютому 2022 року Туреччина і Україна підписали стратегічну угоду про будівництво заводу з виробництва й ремонту дронів.

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...