Російські війська обстріляли Харків із реактивної артилерії, три людини загинули, 28 поранені

Війська РФ знову обстріляли Харків із реактивних систем залпового вогню. Внаслідок поранення отримали 22 особи, ще 3 загинули. Про це повідомляє голова ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України.

За попередньою інформацією, обстріл здійснювали з РСЗВ. На місці працюють усі необхідні служби. Спочатку озвучувалося, що в результаті ударів поранення отримали 16 людей і 3 загинуло.

Об 11:19 Синєгубов повідомив нову інформацію від Обласного центру екстреної медичної допомоги про те, що внаслідок обстрілу постраждали 28 людей, серед них 16-річний підліток.

Місцева влада закликає мешканців Харкова й області не перебувати на вулицях без потреби. Нині це вкрай небезпечно.

У телеграм-каналах також повідомляють, що внаслідок обстрілу в місті почалися пожежі.

"Війна роботів": Окупанти вкрали у ЗСУ технологію ураження цілей, - Bild

неділя, 28 квітень 2024, 10:30

Аналітик BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке стверджує, що російські війська за Україною перейшли до застосування наземних дронів на полі бою, передають Патріоти України. Зазначається, що в січні експерт повідомляв, що поряд з безпілотниками У...

Ворог йде на загострення: На Луганщині фіксується збільшення штурмів та обстрілів з боку російських військ

неділя, 28 квітень 2024, 10:22

Російські загарбники збільшили кількість штурмів та обстрілів Луганської області, повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти України. "Загарбники значно збільшили кількість штурмів і обстрілів наших позицій та населених пункті...