Російські війська потужно вдарили по Кураховому, є багато загиблих та поранені

Російські війська потужно вдарили по Кураховому, є багато загиблих та поранені

Російські війська потужно обстріляли Курахове Донецької області. Внаслідок чого щонайменше 8 людей загинули, а п'ять отримали поранення, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал голови Донецької ОВА Павла Кириленка та місцеві ЗМІ.

"Ворог обстріляв населений пункт з реактивних систем залпового вогню. Під вогнем опинилися ринок, автостанція, заправки, житлові будинки. 8 людей загинули, 5 - поранені! Інформація оновлюється!" - написав заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

"Потужний удар по Кураховому. За оперативними даними, щонайменше шестеро цивільних загинуло, п'ятеро поранені", - написав Кириленко.

За його словами, російські окупанти завдали удару по середмістю. Під вогнем опинилися ринок, автостанція, заправки, житлові будинки.

"Курахове на Донеччині потрапило під сильний обстріл, є загиблі...Наслідки обстрілу центру Курахового - багато загиблих", - тим часом пишуть місцеві видання.

За даними журналістів, що "приліт" був, зокрема, в районі ринку. "Як повідомляють у Telegram очевидці, є жертви. Попередньо загиблих - п'ять. Їхні тіла зараз лежать на вулиці. На місці працюють медики", - також пишуть ЗМІ.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...