Російські військкомати працюють цілодобово: Мобілізованих на війну відправляють без підготовки, - Генштаб ЗСУ

У Росії триває мобілізація для того, щоб їхнє населення гинуло в Україні. Військкомати там працюють днями і ночами. Таку інформацію повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ на вечір 25 вересня. Цілодобово військкомати там працюють з 22 вересня, передають Патріоти України.

Ухилянтам погрожують

За інформацією наших військових, особам в Росії, які намагаються ухилитися від мобілізації погрожують кримінальною відповідальністю. Крім того, в Севастополі, що у тимчасово окупованому Криму, чоловікам призовного віку вручили близько однієї тисячі повісток.

"Представники окупаційних військ запевняють мобілізований особовий склад, що їхня служба буде проходити на тимчасово захопленій території Херсонської області до закінчення терміну так званої "спеціальної операції", – повідомляє Генштаб.

Мобілізованих не готують до війни

Також наші військові повідомили, що командування російських окупаційних військ новоприбулих за мобілізацією військовослужбовців не готує до бойових дій.

Натомість одразу направляє на доукомплектування підрозділів, що зазнали втрат, безпосередньо на лінію зіткнення. Як зазначили в Генштабі, це значно впливає на зниження рівня морально-психологічного стану військовослужбовців противника та якість виконання ними обов'язків.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...