Російські військові літаки розбомбили дитячу лікарню та пологовий будинок у Сирії (фото)

Головна лікарка пологового будинку та дитячої лікарні "Іхлас" Зухейр Каррата повідомила, що військова авіація здійснила подвійний наліт на медичні об'єкти у ніч на 6 листопада.

В результаті авіаударів російської авіації по населених пунктах на північному заході Сирії, зруйновано будівлю пологового будинку та дитячої лікарні. Поранено двох медиків у селищі Шінан. Новонароджених і пацієнтів встигли евакуювати. Про це повідомляє турецьке агентство Anadolu, передають Патріоти України.

Російські військові літаки атакували населені пункти Джіср-аль-Шугхур, Аль-Янудіях, Шейх Сндян, Ганйа , Кафар-Сійнах, Баарбу, Сутух-аль-Дейр, Шейх Мустафа, Аль-Накер, Бсіда і Мішерфах.

Головна лікарка пологового будинку та дитячої лікарні "Іхлас" Зухейр Каррата повідомила, що військова авіація здійснила подвійний наліт на медичні об'єкти у ніч на 6 листопада. Сили цивільної оборони евакуювали персонал лікарні та загасили пожежу.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...