Російські військові просто ігнорували його накази: Чому "зник" генерал Дворніков, якого прозвали "м'ясником із Алеппо"

Відсторонення від командування війною Росії проти України генерала Олександра Дворнікова було особистим рішенням Володимира Путіна. Про це в передачі "Продолжение следует" розповів розслідувач міжнародної групи Bellingcat Христо Грозєв, передають Патріоти України.

За словами найманців ПВК, які воювали з Дворніковим в Сирії, той багато пив і давав безрозсудні накази. "У нього (Дворнікова - ред.) були ексцеси з алкоголем. Були ситуація, коли він вночі вирішував почати бій без жодної розвідувальної підтримки. Йому не підкорялися, були ситуації, коли (його - ред.) просто ігнорували. Але розписувати стратегію він може", - пояснив Грозєв.

Про те, що Дворнікова могли усунути від керівництва російською армією в боях проти України, раніше писало видання The New York Times. Журналісти зазначили, що генерал останнім часом ніде не з'являвся. Посилаючись на джерела в Пентагоні, видання зазначало, що "м'яснику з Алеппо" (як у ЗМІ називають Дворнікова) не вдалося змінити характер російської армії, яка багато в чому успадкувала радянську доктрину.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...