Російські військові розпочали навчання із застосування ядерної зброї (відео)

Бійці армії окупантів розпочали перший етап навчань із відпрацюванням підготовки та застосування нестратегічної ядерної зброї. Про це повідомляє міноборони країни-агресорки, передають Патріоти України.

Як зазначається, у рамках цього етапу ракетні з'єднання відпрацьовують завдання отримання спеціальних боєприпасів для комплексу «Іскандер», спорядження ними ракет та потайного висування в позиційний район для підготовки до пусків.

Повітряно-космічні сили РФ на навчаннях з нестратегічною ядерною зброєю відпрацьовують «спорядження спеціальними бойовими частинами авіаційних засобів ураження, зокрема гіперзвукових ракет «Кинжал», та вильоти у призначені райони патрулювання», – заявили в міноборони.

"Я знаю, що вже не молодий...": Байден відповів критикам свого жахливого виступу на дебатах із Трампом

п’ятниця, 28 червень 2024, 23:10

Президент США Джо Байден прокоментував закиди в поганому виступі на передвиборчих дебатах із Дональдом Трампом, частково визнавши критику у свій бік, передають Патріоти України з посиланням на The Guardian. . Під час звернення до прихильників на перед...

Російські демографи вирахували мінімально можливе число загиблих окупантів в Україні на основі офіційної статистики рф

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:55

Метод на офіційно зареєстрованій смерті громадян РФ дає змогу вирахувати тих з 200-х, кого МО РФ не стало або не змогло приховати в сили різних обставин. Сюди не входять зниклі безвісті та більшість безрідних одинаків, ЛДНерівців, найманців. У 2023 роц...