Російські вояки ледь не застрелили свого генерала, який примушував їх іти в наступ, той накивав п'ятами. Перехоплення СБУ

На Донеччині контрактники РФ ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, аби приборкати бунт і змусити "відказників" продовжувати воювати. Про це свідчать телефонні перехоплення СБУ, передають Патріоти України.

Російський окупант поскаржився дружині, що на місце дислокації їхнього підрозділу приїхав російський генерал і почав запитувати контрактників, скільки їм залишилося до закінчення контракту.

"Я говорю: "20 дней". Он мне: "У тебя есть 20 дней, чтобы здесь здохнуть". После таких слов я вообще здесь оставаться не хочу", - скаржиться окупант.

Далі, за його словами, сталася цікава ситуація - між генералом і звичайними солдатами стався конфлікт і сторони наставили одна на одну зброю.

"У нас батарея практически вся в отказ пошла. Он начал стволом махать, стрелять: "Я, говорит, вас завалю, если вы, нах*й, не поедете туда!..." И все. Тут пацаненок: "Иди, говорит, вали!". Еб*ть, он гранату, чеку выдернул, говорит: "Ну давай, застрели, говорит, меня! Вместе, говорит, подорвемся тут". Всё. Там и спецназовцы на нас тоже стволами тыкать начали, мы на них стволами. Короче, чуть не перестрелялись все нах*й. Он в свой бобик сел, уехал", – розповідає дружині загарбник.

Він скаржиться, що від їхньої бригади (понад 600 осіб) залишилась лише третина, а решта – загинули чи поранені. Також окупант скаржиться, що з техніки залишився мінімум - все знищено і воювати взагалі немає чим.

"Слів багато, але мало дій": Французька армія не готова до такої війни, як в Україні, - європейський генерал

неділя, 5 травень 2024, 6:39

Французька армія не здатна потягнути війну, яку ведуть зараз ЗСУ. А заяви президента Франції Еммануеля Макрона про готовність відправити війська в Україну, є порожніми балачками. Про це в інтерв’ю виданню Boulevard Voltaire заявив відставний французьки...

Сумні цифри: Скільки території Україна втратила за останні півроку

неділя, 5 травень 2024, 6:30

Від початку жовтня 2023 року Україна поступилася Росії понад 300 квадратними кілометрами своєї території. За квітень було втрачено понад 80 км2. Такий підрахунок зробили аналітики. "Станом на кінець квітня 2024 року Росія окупувала загалом 17,53% (+0,0...