Російські загарбники нанесли бомбовий удар по Житомиру. Горять житлові будинки

Фото: Житомир зазнав бомбардування при російському авіанальоті (t.me/dsns_telegram)

Російські війська завдали бомбових ударів по жилому сектору Житомира пізно ввечері 1 березня. В результаті було потрапляння в житлові будинки, пошкоджена також лікарня.

Про це заявив мера Житомира Сергія Сухомлина.

"Щойно в житловий будинок на вулиці Сабурова, біля нашої 2-ї лікарні ім. Павлусенко, потрапила авіаційна бомба", - розповів він.

Зазначається, що бомб було скинуто кілька.

В результаті попадання сталася пожежа. В будівлі лікарні є пошкодження. Зараз на місці працюють рятувальники.

"1 березня близько 22:16 внаслідок авіаудару попередньо пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у 3-х з них виникла пожежа) та пошкоджено вікна в будівлі міської лікарні", - повідомляють у ДСНС.

За попередньою інформацією, загинуло дві людини, травмовано три. В завалах пошкоджених приватних житлових будинках ймовірно перебувають люди.

Від ДСНС залучено 95 осіб та 14 одиниць техніки.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...