Російські загарбники ракетним ударом у Харкові зруйнували школу

Сьогодні, 4 липня, о четвертій годині ранку російські окупанти завдали ракетного удару по Шевченківському району Харкова. Вибух знищив загальноосвітню школу. Наразі рятувальники розбирають завали. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в Telegram, передають Патріоти України.

“Сьогодні о 4 ранку російські окупанти завдали підступного ракетного удару по Шевченківському району Харкова. Ціллю військові терористи обрали загальноосвітню школу. Зараз рятувальники розбирають завали. Попередньо – постраждалих немає, в гімназії нікого не було”, – йдеться у повідомленні.

Від дій окупантів загинули троє мешканців села Безруки Дергачівської громади. Населений пункт росіяни обстрілювали з артилерії. Поранено шістьох людей.

Протягом доби російські окупанти намагалися вести наступ на село Прудянка, що на Харківському напрямку, але росіяни зазнали втрат та відступили.

У районі Ізюму окупанти ведуть наступ у напрямку Богородичного, Мазанівки та Долини. ЗСУ стримують ворога. Бої тривають.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...