Російські запроданці торгують своїми людьми: Шарій "злив" парторганізацію в інтересах Філатова і Корбана

Блогер Анатолій Шарій рейдернув і "продав" Дніпропетровську організацію Партії Шарія в догоду Бориса Філатова і Геннадія Корбана. Про це заявив колишній керівник парторганізації Олександр Шишко, передають Патріоти України.

Раніше Анатолій Шарій опублікував відео, в якому звинуватив Шишка у "віджимі" організації. ЗМІ і телеграм-канали, які пов'язують з Корбаном і Філатовим, підтримали Шарія і навіть видалили минулі критичні публікації про нього.

У відповідь Шишко заявив, що створив організацію з нуля і покривав більшість витрат на утримання офісу, а також утримував половину офісів партії в області. Він повідомив, що зі своїх каналів дізнався, що до реєстру надійшов запит на зміну глави парторганізації за прискореною процедурою. Керівники партії заперечували цей факт, а після - звинуватили Шишка в продажності.

"Ви образили мене, вони (медіа) підхопили, натякнули, що я отримав за це 2 млн доларів. Виходить з ваших заяв, що я рейдернув партію сам у себе. І ось питання. Може бути, це ви продали осередок панам Гуфману, Корбану і Філатову? А тепер за допомогою їх соцмереж і своїх кричите "тримайте злодія" на мою адресу", - звернувся Шишко до Шарія.

На думку Шишка, місцеві еліти могли запропонувати Шарію великі гроші, щоб в разі подолання прохідного бар'єру на місцевих виборах до міськради Дніпра від Партії Шарія пройшли "потрібні" люди.

Джерело: УНН

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...