Російській агентурі не місце": У Львові заборонили діяльність Московського патріархату

Львівська міська рада заборонила діяльність Московського патріархату на території міста. Відповідне рішення депутати ухвалили під час сесії 30 червня. Також на території Львова заборонено діяльність Української православної греко-католицької Церкви "Група Догнала". Про це у Facebook повідомив депутат міськради Юрій Ломага, передають Патріоти України.

За його словами, діяльність цих структур має відвертий антидержавний та антиукраїнський характер. Ломага наголосив, що Московський патріархат створював свідому та відкриту спекуляцію на релігійних віруваннях.

Щодо Української правовірної греко-католицької Церкви "Група Догнала", депутат зазначив, що вона призводить до штучного протистояння та розколу українського суспільства на релігійній основі. Тому з метою консолідації українського народу було ухвалено рішення заборонити діяльність цих релігійних структур. "Російській агентурі не місце у Львові. Московський патріархат та "Група Догнала" несуть загрозу національній безпеці України", – резюмував депутат.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...