Російській агентурі з найвищих щаблів Зе-команди буде непереливки: Bellingcat готує фільм про провал спецоперації по ПВК "Вагнера"

Незабаром весь світ дізнається про "ганебну зраду".

Британське інтернет-видання Bellingcat, відоме своїми журналістськими розслідуваннями про агресію Росії проти України, готується випустити фільм-розслідування про провал спецоперації із затримання бойовиків російської ПВК "Вагнер". Про це на своїй сторінці в Facebook пише відомий український журналіст, головний редактор "Цензор.НЕТ", а з недавніх пір і позаштатний радник міністра оборони України Андрія Тарана Юрій Бутусов, інформують Патріоти України.

Як зазначає Бутусов, британські журналісти готують фільм про те, як після наради в кабінеті президента України Зеленського спецоперація по "вагнерівцям" зійшла на «ні». За словами головного редактора "Цензора", незабаром весь світ дізнається про "ганебну зраду". Тим самим Бутусов натякає на злив главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком інформації про "Вагнера" спецслужбам Білорусі та Росії, що призвело до зриву спецоперації. "Я відразу попереджав: будуть наслідки, вам не вдасться замовчати такий удар по національній безпеці", - зазначає Бутусов, звертаючись до Зеленського та його оточення.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...