Російській бойовій авіації буде непереливки: У новому пакеті військової допомоги США Україні очікуються ПЗРК "Стінгер"

Адміністрація президента США Джо Байдена підготувала новий пакет воєнної допомоги Україні. Він також може включати поставки переносних зенітно-ракетних комплексів "Стінгер". Про це спочатку повідомив NBC News із посиланням на неназваних американських чиновників. Пізніше в американському Держдепі підтвердили, що питання із ПЗРК справді обговорювалося, зазначають Патріоти України.

"США з союзниками по НАТО працюють над тим, щоб домовитися про постачання переносних комплексів "Стінгер", що запитуються Україною, – йдеться в повідомленні.

Новий пакет буде доповненням до допомоги, яку американці вже надають Києву.

Водночас офіційний представник Державного департаменту під час брифінгу перед журналістами підтвердила, що постачання ПЗРК обговорювали, проте подробиць вона поки що не знає.

Зазначимо, що "Стингери" здатні уражати повітряні цілі, що низько летять, а також на землі і під водою.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...