"Російській стабільності після нападу на Україну прийде кінець. Тому що, як європейські країни не могли впоратися з кількістю біженців, так і Росія не зможе", - Портников

Віталій Портников вважає, що після повномасштабного нападу на Україну стабільності у путінській Росії настане кінець, адже російськомовні біженці з нашої держави побіжать до країни-агресора, а не до Європи. Журналіст висловив таку думку в програмі “Суботній Політклуб”, передають Патріоти України.

“Дуже дивно, коли російські політики розповідають європейцям жахи про те, як українські біженці з розбомблених міст побіжать до Європи. А чому до Європи? Чому Путін вважає, що біженці зі Сходу й Півдня України побіжать до Європи? Вони побіжать до Росії. Це в Росії будуть сотні тисяч біженців на вулицях, на вокзалах. Російськомовних біженців з родичами, знайомими й друзями. Російській стабільності після нападу на Україну прийде кінець. Тому що, як європейські країни не могли впоратися з цією кількістю біженців, так і Росія не зможе”, –зазначив Портников.

Журналіст додав, що в Росії почнеться конфлікт між тими громадянами, які будуть казати: “українці – наші брати і ми один народ, як каже Путін, треба їх приймати”, і тими, хто казатиме: “а чому ми їх маємо приймати, це якісь українці, нехай вони самі розбираються з собою”.

“Це реальний шлях до серйозних проблем. Але я не вважаю, що ми заради того, аби дестабілізувати Росію маємо жертвувати власною стабільністю, спокоєм і добробутом тих мільйонів наших громадян, які стануть жертвами цієї війни. Так що потрібно зробити все можливе, щоб цього ніколи не було, щоб це залишилося політичною фантастикою”, – наголосив Віталій Портников.

Джерело: Еспресо.ТV

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...