"Російського флоту в Криму не повинно бути взагалі": Малюк попередив окупантів про "сюрпризи"

Голова СБУ Василь Малюк наголосив, що Чорноморського флоту РФ в Криму "не повинно бути взагалі". Про це повідомляє УП із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За його словами, морські дрони СБУ загнали російські кораблі у порти базування та відновили роботу зернового коридору. Він додав, що на окупантів чекають дуже неприємні сюрпризи.

"Ми прагнемо вибити всі ракетоносії з української акваторії Чорного моря. А тоді звернемо увагу і на підводні човни", - сказав Малюк.

Він нагадав, що президент Зеленський поставив задачу: зробити так, щоб Україна домінувала в Чорному морі. Тому для СБУ цей напрям – один із пріоритетних.

Окрім того, він додав, що СБУ використовує для атак два типи дронів власного виробництва: "Sea Baby" та "Мамай". Василь Малюк зазначив, що окупанти вже вивели всі великі кораблі з Криму, але це їм не допоможе.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...